Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... πληροφοριοδότης Κάμπελ

Ο... πληροφοριοδότης Κάμπελ
Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014 - 11:46

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι Έλληνες διεθνείς θα βρουν απέναντί τους τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος λειτουργεί τις τελευταίες ημέρες ως «κατάσκοπος» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Οι Γέλτσιν Τεχέδα και Μάικλ Ουμάνια παραδέχτηκαν πως ο 22χρονος εξτρέμ, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του, εκτελεί χρέη κατάσκοπου, καθώς γνωρίζει καλά τους Έλληνες διεθνείς, μετά και το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν.

«Ο Κάμπελ γνωρίζει καλά τους Έλληνες παίκτες από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Γνωρίζω κι εγώ κάποιους παίκτες κι έχουμε δει ότι η ομάδα τους είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν ξέρουμε πολλά για την ελληνική ομάδα, αλλά θα τους μελετήσουμε καλά μέχρι τον αγώνα. Έχουμε ήδη μιλήσει με τον Τζόελ και θα μας δώσει κάποιες συμβουλές», δήλωσε ο Κοσταρικανός μεσοαμυντικός για να συνεχίσει ο δεξιός μπακ της Κόστα Ρίκα, λέγοντας:

«Ξέρουμε πως ο Τζόελ γνωρίζει πολλούς από τους Έλληνες παίκτες. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με ταπεινότητα. Για να είμαστε ειλικρινείς, περιμέναμε άλλον αντίπαλο, αλλά δεν θα είναι εύκολο».

Διαβάστε επίσης

Κλειστό τη Δευτέρα το Red Store

Κλειστό τη Δευτέρα το Red Store

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε δελτίο Τύπου, σύμφωνα με το οποίο ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας πως το Red Store θα είναι κλειστό την ερχόμενη Δευτέρα λόγω απογραφής.