Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ταλέντο του Θρύλου...

Το ταλέντο του Θρύλου...
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 - 03:03

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην προετοιμασία βρίσκονται και παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο Βούρος μπορεί να θεωρηθεί παλιά καραβάνα, αφού και πέρσι βρισκόταν στο Ζέεφελντ και μάλιστα έκανε επίσημα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα. Το νέο πρόσωπο είναι ο Γιάννης Λάτσι, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την Αυστρία και θα λάβει κανονικά μέρος στις προπονήσεις της ομάδας μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Του παρουσιάζεται μία σπουδαία ευκαιρία να πείσει τον Μάρκο Σίλβα ότι κατά την διάρκεια της σεζόν αξίζει να τον εμπιστευτεί σε κάποια ματς. Κάποιοι ίσως και να μην γνωρίζετε τον Λάτσι, ο οποίος είναι γεννημένος το 1996.

Ήταν βασικό στέλεχος πέρσι της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα και έκανε εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Ο Λάτσι κατά πολλούς είναι από τα κορυφαία ταλέντα της Ακαδημίας, αν όχι το κορυφαίο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στον άξονα.

Έχει χρησιμοποιηθεί ως "εξάρι", ενώ σε κάποια ματς έχει παίξει και οργανωτής. Το καλό του πόδι είναι το δεξί και ξεκινάει σκληρή προσπάθεια για να δείξει την αξία του στον Μάρκο Σίλβα,

Διαβάστε επίσης

Τα δίνουν όλα οι Πειραιώτες

Τα δίνουν όλα οι Πειραιώτες

Δείτε πλάνα της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου, μέσω της κάμερας του Olympiacos TV - Πολλή δουλειά από τους ποδοσφαιριστές.

Θέλει το «φίδι»

Θέλει το «φίδι»

Ο Αντρέ Καρίγιο αρνήθηκε πρόταση της Σπόρτινγκ, όπως γράφουν στο Περού - Τον θέλει ο Μάρκο Σίλβα, καθώς στο πρόσωπό του βλέπει τον διεμβολιστή.

«Είναι μια νέα αρχή...»

«Είναι μια νέα αρχή...»

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε δηλώσεις για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι θέλει να εμφανιστεί καλύτερος από πέρσι...