Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπλεξε το εγκώμιο του Μίτσελ ο Καρεμπέ

Έπλεξε το εγκώμιο του Μίτσελ ο Καρεμπέ
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 - 21:27

Οι Γκαετάν Μπονγκ, Ραφίκ Τζιμπούρ και Σαμπού Γιαταμπαρέ δεν εκφράστηκαν και με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μετά την πρόσληψή του στον πάγκο της Μαρσέιγ.

Αντίθετα, ο στρατηγικός σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Κριστιάν Καρεμπέ, σε συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα «Parisien», έπλεξε το εγκώμιο του 52χρονου Ισπανού χαρακτηρίζοντάς τον απαιτητικό και επαγγελματία στην δουλειά του!

«Είναι ένας προπονητής με πολύ επιθετική φιλοσοφία, τυπικός εκπρόσωπος του ισπανικού στυλ παιχνιδιού. Είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και επαγγελματίας στη δουλειά του. Πάντως, ακόμη και στις ήττες παραμένει ψύχραιμος και πολλές φορές τις αντιμετωπίζει με ένα χαμόγελο», τόνισε αρχικά ο Κριστιάν Καρεμπέ.

«Παρά τα όσα έγιναν, δεν έχουμε παράπονα από αυτόν. Κερδίσαμε μαζί τίτλους, ενώ ακόμη και στο Champions League είχαμε επιτυχημένη παρουσία. Στην Ελλάδα ήταν επιτυχημένος και απέκτησε καλό όνομα», κατέληξε ο Γάλλος πρώην άσος του Θρύλου.

Όσον αφορά για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του πρώην προπονητή των «ερυθρόλευκων», στον πάγκο της Μαρσέιγ, ο στρατηγικός σύμβουλος των νταμπλούχων Ελλάδας τόνισε: «Μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την ομάδα. Είναι γεμάτος όρεξη και ο σύλλογος μπορεί να τον βοηθήσει να αναπτύξει την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του. Θέλει να πετύχει σε ένα μεγάλο κλαμπ και η Μαρσέιγ είναι τέτοιο».

Διαβάστε επίσης

Όλοι μαζί για έναν γεμάτο ΝΑΟ!

Όλοι μαζί για έναν γεμάτο ΝΑΟ!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο που ετοίμασε το κανάλι του Ολυμπιακού, με τους παίκτες τις ομάδας να καλούν τον κόσμο να «σπάσει» το ρεκόρ των εισιτηρίων διαρκείας.

«Να κατακτήσουμε πάλι το νταμπλ»

«Να κατακτήσουμε πάλι το νταμπλ»

Ο Τάσος Αυλωνίτης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις φετινές φιλοδοξίες του Ολυμπιακού, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τα εισιτήρια διαρκείας.