Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Έγκερ η Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ ο Θρύλος στα προημιτελικά

Με Έγκερ η Γιουνγκ Ντουμπρόβνικ ο Θρύλος στα προημιτελικά
Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017 - 23:44

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε το απόγευμα της Τετάρτης να επικρατήσει της Ζόλνοκ στο Παπαστράτειο και να πάρει την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του Final 6, του φετινού LEN Champions League, και έτσι ότι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική ολοκληρώσει τη φάση των ομίλων στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Έτσι, ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα καταλάβει την Τρίτη θέση στον Β΄ όμιλο και αυτή τη στιγμή σε αυτή τη θέση βρίσκεται η Έγκερ.

Ωστόσο, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς, στη δεύτερη θέση του ομίλου βρίσκεται η Γιουνκ Ντουμπρόβνικ, με 17 πόντους, με την Έγκερ να έχει 15, και την τελευταία αγωνιστική οι δύο ομάδες αγωνίζονται μαζί.

Συνεπώς, μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής, ο Θρύλος θα ξέρει ποιον θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του LEN Champions League, μιας και θα βρεθεί και φέτος στην τελική φάση και το Final 6 της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης όσον αφορά το άθλημα του πόλο.

Διαβάστε επίσης

Διεκδικούν τον τίτλο οι Νέες Γυναίκες

Διεκδικούν τον τίτλο οι Νέες Γυναίκες

Τον τίτλο του πρωταθλητή θα διεκδικήσουν για μια ακόμα χρονιά οι Νέες Γυναίκες. Επικράτησαν της ομάδας του Ρεθύμνου και το απόγευμα αντιμετωπίζουν τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό.

Και ξανά… κούπα (pics)

Και ξανά… κούπα (pics)

Οι Νέες Γυναίκες του Ολυμπιακού επικράτησαν 9-7 της Βουλιαγμένης στα πέναλτι (5-5 κ.α.) και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ελλάδας για 4η φορά μέσα σε 5 χρόνια.

Πανέτοιμες οι Νέες Γυναικές

Πανέτοιμες οι Νέες Γυναικές

Θα λάβουν μέρος στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, που θα διεξαχθεί από τις 7/4 έως τις 9/4.

Μόνο έτσι μπορούσε να χάσει....

Μόνο έτσι μπορούσε να χάσει....

Με τα σφυρίγματα των διαιτητών να είναι... αμφισβητούμενα στις περισσότερες φάσεις ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα στη σεζόν με 6-4 από τη Ζόλνοκ και έτσι έμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου του Champions League και πλέον θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του Final 6.