Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση την επόμενη εβδομάδα»

«Θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση την επόμενη εβδομάδα»
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 - 21:42

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε εύκολα με 18-2 του Εθνικού για τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Σε δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος του συγκεκριμένου ματς η Αλεξάνδρα Ασημάκη υπογράμμισε πως η ομάδα της θα είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση την επόμενη εβδομάδα στα παιχνίδια με την Σαμπαντέλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Ασημάκη:

«Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς η Φιλιώ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα, σήμερα επανήλθε και ήταν κανονικότατη πιστεύω σαν να μην έλειπε. Η Ελευθερία λίγες μέρες ακόμα θα μείνει εκτός για να γίνει εντελώς καλά. Από το Σάββατο φαντάζομαι ότι θα μπορεί να παίξει και θα είμαστε πλήρης και πάλι. Εχουμε κάνει μία πολύ δυνατή προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Σαμπαντέλ. Γιατί η αλήθεια είναι ότι κληρωθήκαμε σαφέστατα με τον πιο δύσκολο αντίπαλο θεωρητικά. Όμως είμαστε και εμείς μία πολύ μεγάλη ομάδα και φυσικά θα διεκδικήσουμε τη νίκη σε αυτό το ματς. Από εκεί και πέρα εμείς χθες επιστρέψαμε από την Ρωσία πολύ αργά το βράδυ, σήμερα βρεθήκαμε εδώ και κάναμε προπόνηση πριν από το παιχνίδι. Θεωρώ πως η ομάδα θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση την επόμενη εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης

«Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

«Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο»

Η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι με την Σαμπαντέλ και τόνισε πως η ομάδα της αν είναι αυτή που πρέπει μπορεί να κοιτάξει στα ίσια κάθε αντίπαλο.

Με στόχο την πρόκριση

Με στόχο την πρόκριση

Η γυναικεία ομάδα του Θρύλου παίζει με τον Εθνικό. Κερδίζει και περνάει στους τελικούς.

Επίδειξη δύναμης ενόψει τελικών

Επίδειξη δύναμης ενόψει τελικών

Ο Ολυμπιακός επικράτησε πανεύκολα με 18-2 του Εθνικού, έκανε το 1-0 και θέλει μία ακόμα νίκη για να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Α1