Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη»
Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017 - 23:54

Στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, αλλά και στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να διατηρήσουν σωστά τον ενθουσιασμό τους στο 7-7, στάθηκε ο Κωνσταντινός Γεννηδουνιάς, μετά την ήττα από την Γιουγκ στον προημιτελικό του Final 6.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ξεκινήσαμε πάρα μα πάρα πολύ νωθρά, κάναμε παιδαριώδη λάθη και φάγαμε πάρα πολύ εύκολα γκολ τα οποία δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Κάτι κόντρες απαράδεκτες. Βέβαια αυτό το αφήσαμε πίσω μας. Το 7-2 του ημιχρόνου το γυρίσαμε σε 7-7, είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, αλλά μάλλον αυτό που έφταιξε ήταν ότι δεν διατηρήσαμε σωστά τον ενθουσιασμό μας και το επί μέρους 5-0 σερί δικό μας έγινε 3-0 σερί δικό τους και από το 7-7 πήγε το σκορ στο 7-10 και νομίζω ότι κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Εκεί νομίζω ήταν δύσκολο να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα, αν και χάσαμε δύο ευκαιρίες, μια με τον Μπούσλιε στο δοκάρι και μια με τον Κολόμβο στο φουνταριστό που θα μπορούσαμε να είχαμε πλησιάσει στο γκολ. Δυστυχώς δεν έγινε. Δεν πήραμε την πρόκριση. Προχωράμε».

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Ολυμπιακός

Η ομάδα πόλο του Θρύλου είναι πανέτοιμη για τον προημιτελικό με την Γιουγκ, στο πρώτο ματς του Final 6 που διεξάγεται στην Βουδαπέστη. Live από το gavros.gr στις 20:00/ΕΡΤ 2