Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ίσως να μείναμε από δυνάμεις»

«Ίσως να μείναμε από δυνάμεις»
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 - 00:01

Ο Ολυμπιακός έκανε υπερπροσπάθεια στον προημιτελικό με την Γιουγκ, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Δελακάς οι «ερυθρόλευκοι» ξέμειναν από δυνάμεις.

Ο αρχηγός του Θρύλου τόνισε ότι ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στο Final 6 και ευχήθηκε η ομάδα να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εμείς προσπαθούμε πάντα για τη νίκη, με οποιονδήποτε αντίπαλο έχουμε μπροστά μας. Δυστυχώς δεν κάναμε καλό ξεκίνημα, μετά όμως προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα. Τα καταφέραμε. Ίσως να μείναμε από δυνάμεις. Δεν ξέρω τι να πω. Φάγαμε δύο, τρία εύκολα γκολ μετά και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Νομίζω όμως ότι προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και δεν τα καταφέραμε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το να φτάνεις στο Final 6, μέσα από μια διαδικασία ενός ολόκληρου χρόνου με πολλά ματς, με πολύ δυνατές ομάδες. Αξίζει στον Ολυμπιακό νομίζω να είναι στο Final 6 φέτος και εύχομαι και για τα επόμενα χρόνια η διοίκηση να προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα σε τέτοιο επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα

Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 8-11 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιουγκ, παρά το γεγονός οτι στο τρίτο οκτάλεπτο έκανε ένα εντυπωσιακό 5-0.

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλά λάθη στην αρχή της αναμέτρησης με τη Γιουγκ και τόνισε ότι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν σωστά τον ενθουσιασμό τους στο 7-7.