Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολοι είναι έτοιμοι, κοιτάζουμε μόνο τον πρώτο τελικό»

«Ολοι είναι έτοιμοι, κοιτάζουμε μόνο τον πρώτο τελικό»
Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 - 09:16

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα για τρίτη φορά τον Αρη και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγχαν απόλυτα τον αγώνα και τόνισε ότι όλοι οι παίκτες του είναι έτοιμοι για τους τελικούς. Οσον αφορά στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει μόνο τον πρώτο τελικό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι που το ελέγχαμε από την αρχή μέχρι τέλος. Κοιμηθήκαμε λίγο στο τέλος, αλλά αντιδράσαμε καλά. Μοιράσαμε το χρόνο, όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και προφυλάξαμε τον Ουότερς που είχε ένα τράβηγμα. Αυτή την περίοδο, όλοι έχουν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά δεν είναι ικανά για να τους στερήσουν κάποια συμμετοχή. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά του ρόστερ είναι σε καλό επίπεδο. Ο Παπαπέτρου βγήκε μπροστά, ο Αγραβάνης τα πηγαίνει καλά. Όλοι είναι έτοιμοι».

Για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία σειρά αγώνων με έναν πολύ καλό αντίπαλο και κοιτάμε μόνο το πρώτο παιχνίδι».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του ματς από την άμυνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά πήγε στους 22 πόντους και κάπου εκεί η άμυνά μας χαλάρωσε. Ελέγξαμε το ματς κυρίως από την επίθεση. Είχαμε κάποια διαστήματα που δεν ήταν καλά. Το πρόσημο είναι θετικό. Συγκεντρωνόμαστε στους τελικούς. Ηταν καλό που χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες και παιδιά, όπως ο Παπαπέτρου, ο Γιανγκ και Αγραβάνης βγήκαν μπροστά. Προφυλάξαμε τον Ουότερς που είχε ένα μικρό προβληματάκι. Δεν βλέπουμε την σειρά με τον Παναθηναϊκό σε βάθος. Κοιτάμε μόνο το πρώτο ματς. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήταν εδώ και θέλουμε από τον κόσμο μας να δώσει βροντερό "παρών" στον πρώτο τελικό και να μας στηρίξει».

Για το γεγονός ότι εξέφρασε κάποια παράπονα στους παίκτες του κατά την διάρκεια του αγώνα: «Θέλω να παίζουμε καλή άμυνα. Θέλουμε από εκεί να ξεκινά το παιχνίδι μας και για αυτό κι έκανα παρατήρηση στους παίκτες».

Για τον Ματ Λοτζέσκι, ανέφερε: «Πολύ δύσκολα θα προλάβει τους τελικούς».

Διαβάστε επίσης

Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα

Πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 8-11 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Γιουγκ, παρά το γεγονός οτι στο τρίτο οκτάλεπτο έκανε ένα εντυπωσιακό 5-0.

«Κάναμε νωθρό ξεκίνημα»

«Κάναμε νωθρό ξεκίνημα»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την ήττα από τη Γιουγκ και στάθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του αγώνα.

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν πολλά λάθη στην αρχή της αναμέτρησης με τη Γιουγκ και τόνισε ότι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν σωστά τον ενθουσιασμό τους στο 7-7.