Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπέδωσε τον Εθνικό

Ισοπέδωσε τον Εθνικό
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 - 22:26

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο πόλο, νίκησε με 21-7 την αντίστοιχη ομάδα του Εθνικού και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Τουρνουά ΣΕΔΥ.

Ο Χάρης Παυλίδης είδε τις Μανωλιουδάκη και Μ. Πλευρίτου να πετυχαίνουν από 4 γκολ, από 3 έβαλαν οι Ασημάκη και Έμολο, δύο τέρματα σημείωσε η Αβραμίδου και από ένα οι Β. Πλευρίτου, Τσουκαλά, Ε. Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη και Φουντωτου.

Οι «ερυθρόλευκες» το Σάββατο θα δώσουν δύο παιχνίδια, το ένα στις 12:00 με την ΝΕ Πατρών και το άλλο στις 20:30 με αντίπαλο τον ΝΟ Ρεθύμνου.

Τα οκτάλεπτα: 2-6, 2-6, 1-3, 2-6

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Φουντωτού 1, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη 4, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Μ. Πλευρίτου 4, Έμολο 3, Β. Πλευρίτου 1, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Κωνσταντοπούλου

Διαβάστε επίσης

Απογευματινό ξεμούδιασμα

Απογευματινό ξεμούδιασμα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 15-5 της Γλυφάδας εκτός έδρας και ξεκίνησε νικηφόρα την φετινή του πορεία για την κατάκτηση του 6ου διαδοχικού και 32ου συνολικά πρωταθλήματος Ελλάδας.

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό

Δίχως να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, τα κορίτσια του Ολυμπιακού σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στο τουρνουά ΣΕΔΥ.

«Ημασταν σοβαροί»

«Ημασταν σοβαροί»

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τη νίκη του Θρύλου κόντρα στην Γλυφάδα και τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν σωστά πολλά από τα πράγματα που τους ζητάει στις προπονήσεις.

Και τώρα... 32ο!

Και τώρα... 32ο!

Πλήρης ο Ολυμπιακός για την αρχή του 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας του - Διαβάστε τι δήλωσαν Βλάχος, Πάβιτς.