Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εικόνα του ομίλου του Ολυμπιακού

Η εικόνα του ομίλου του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017 - 21:36

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (08/11) πραγματοποίησε μια φανταστική εμφάνιση κόντρα στην Ντιναμό Μόσχας, σκορπίζοντάς την με 17-9 στο Παπαστράτειο και έτσι πήρε την πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση του Champions League, της LEN. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στην έδρα της Μπαρτσελονέτα (7-7) και τη νίκη στον Πειραιά, βρίσκονται πλέον στη δεύτερη θέση του Α’ Ομίλου, με τέσσερις βαθμούς. Μόνη πρώτη είναι η Όρβοσι, η οποία έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα έχοντας κάνει το 2/2, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται Αννόβερο, Ντιναμό Μόσχας, Γιουνγκ και Μπρέσια με 3 βαθμούς.

Την επόμενη αγωνιστική ο Θρύλος, ταξιδεύει στην Ιταλία, μιας και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μπρέσια, η οποία την δεύτερη αγωνιστική, πήρε μια εντυπωσιακή νίκη με 6-5 κόντρα στην Μπαρτσελονέτα.

Η βαθμολογία του Α’ Ομίλου:

1 Όρβοσι 6

2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4

3 Αννόβερο 3

3 Ντιναμό Μόσχας 3

3 Γιουνγκ 3

3 Μπρέσια 3

7 Μπαρτσελονέτα 1

8 Παρτίζαν 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (29/11):

Μπαρτσελονέτα – Όρβοσι

Αννόβερο – Γιουνγκ

Παρτίζαν – Ντιναμό Μόσχας

Μπρέσια – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαβάστε επίσης

Η προεπιλογή της Εθνικής για την προετοιμασία με την Ιταλία

Η προεπιλογή της Εθνικής για την προετοιμασία με την Ιταλία

Με 22 πολίστες θα διεξαχθεί το διήμερο προπονήσεων της Εθνικής ανδρών πόλο στον Πειραιά, ώστε να επιλέξει ο Θοδωρής Βλάχος τους 16, που θα ταξιδέψουν στην Όστια για την κοινή προετοιμασία με την Ιταλία. Οκτώ οι «ερυθρόλευκοι».

«Απαιτείται σοβαρότητα»

«Απαιτείται σοβαρότητα»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει «εκτός» έδρας τον Εθνικό και δηλώσεις για τον αγώνα έκανε η Μαργαρίτα Πλευρίτου.

Ισοπέδωσε την Ντιναμό!

Ισοπέδωσε την Ντιναμό!

Πειραϊκός καρχαρίας, κατασπάραξε τη ρωσική αρκούδα! Ένας φανταστικός Ολυμπιακός, κατατρόπωσε την Ντιναμό Μόσχας, κερδίζοντας με 17-9 για το Champions League, τρομοκρατώντας όλη την Ευρώπη με το εντυπωσιακό 7-1 του πρώτου οκταλέπτου