Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτιά με ήρωα τον Ομπράντοβιτς!

Πρωτιά με ήρωα τον Ομπράντοβιτς!
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 - 12:37

Νέα μεγάλη εμφάνιση και νίκη για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το πρώτο τους διπλό στην Ιταλία κόντρα στη Μπρέσια, επικρατώντας με 7-6, χάρη σε φανταστικό τέρμα, τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης του Πάουλο Ομπράντοβιτς και έτσι είναι πλέον μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία του Α’ ομίλου του LEN Champions League. Έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας, συνεχίζουν τις υψηλές τους πτήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, μιας και παραμένουν αήττητοι, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Παράλληλα, αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου στη διοργάνωση, μετά από τη νίκη κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας, αλλά και την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στη Μπαρτσελονέτα στη Βαρκελώνη.

Στα του αγώνα της Ιταλίας, ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και παίζοντας εξαιρετική άμυνα κράτησε τη Μπρέσια στο 0 στο πρώτο οκτάλεπτο και με δύο τέρματα από τον Γιάννη Φουντούλη, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2. Στη δεύτερη περίοδο, όπως ήταν αναμενόμενο οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, με τον Μουρίκη να διαμορφώνει το 3-3 από τη θέση του φουνταριστού, με ένα σκορ το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διακοπή του ημιχρόνου.

Οι Ιταλοί με το Νόρα, κατάφεραν και πάλι να προηγηθούν με 4-3 στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ωστόσο ο Ομπράντοβιτς, ισοφάρισε σε 4-4, πρωτού ο Πρεσιούτι, κάνει το 5-4 στον παίκτη παραπάνω, δύο δεύτερα πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 5-5 με τον Γενηδουνιά πέντε περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα αλλά ο Ρίτσο έκανε το 6-5, κι ενώ απέμεναν τρία λεπτά. Ο Ομπράντοβιτς ισοφάρισε σε 6-6 ενώ ο ίδιος παίκτης έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με γκολ στον παίκτη παραπάνω τρία δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-1, 2-1, 1-3

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 0-1 Φουντούλης (περιφέρεια 6:00), 0-2 Φουντούλης (περιφέρεια 4:29),

2ο οκτάλεπτο: 1-2 Πάσκοβιτς (πέναλτι 7:03), 2-2 Ρίτσο (περιφέρεια 5:56), 3-2 Γιάνοβιτς (π/π 4:47), 3-3 Μουρίκης (φουνταριστός 3:44)

3ο οκτάλεπτο: 4-3 Νόρα (π/π 5:50), 4-4 Ομπράντοβιτς (π/π 2:38), 5-4 Πρεσιούτι (κόντρα 00:005)

4ο οκτάλεπτο: 5-5 Γενηδουνιάς (π/π 4:50), 6-5 Ρίτσο (π/π 3:26), 6-6 Ομπράντοβιτς (π/π 2:46), 6-7 Ομπράντοβιτς (π/π 00:03)

Μπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο): Ντελ Λούνγκο, Γκουεράτο, Πρεσιούτι Κ., Μάντζι, Πάσκοβιτς 1, Ρίτσο 2, Μούσλιμ, Νόρα 1, Πρεσιούτι Ν. 1, Μπερτόλι, Γιάνοβιτς 1, Βούξεβιτς, Μορέτι

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 3, Γαλανόπουλος

Διαβάστε επίσης

Με φόρα για το 7 στα 7

Με φόρα για το 7 στα 7

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το Σάββατο θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, όπου την ίδια ημέρα θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (17:00) για την 7η αγωνιστική της Α1.

«Με σοβαρότητα όπως σε κάθε ματς»

«Με σοβαρότητα όπως σε κάθε ματς»

Ο Γιώργος Δερβίσης μίλησε για το σπουδαίο διπλό που πέτυχαν οι Πειραιώτες στην Ιταλία κόντρα στην Μπρέσια και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ

«Μεγάλη νίκη» (vid)

«Μεγάλη νίκη» (vid)

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς «ξέρανε» την Μπρέσια και οδήγησε τον Θρύλο σε ένα τεράστιο διπλό – Δείτε το γκολ που σημείωσε 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.