Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με σοβαρότητα όπως σε κάθε ματς»

«Με σοβαρότητα όπως σε κάθε ματς»
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 - 12:37

Στο Ηράκλειο της Κρήτης κόντρα στον ΟΦΗ θα αγωνιστεί το Σάββατο η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν την 7η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος

Ο Γιώργος Δερβίσης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη για το σπουδαίο διπλό που πέτυχαν οι Πειραιώτες στην Ιταλία κόντρα στην Μπρέσια και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα την αναμέτρηση, προκειμένου να πετύχει μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Προερχόμαστε από μια σπουδαία νίκη για το Champions League μέσα σε μια δύσκολη έδρα επί ενός πολύ ικανού αντιπάλου. Ωστόσο επειδή ο φετινός μαραθώνιος στην ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι μακρύς έχουμε αφήσει πίσω μας τη νίκη επί της Μπρέσια. Κόντρα στον ΟΦΗ θα είναι ένα ακόμα συνηθισμένο παιχνίδι πρωταθλήματος με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων. Εμείς θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Οι κληρώσεις Παίδων και Μίνι Παίδων

Οι κληρώσεις Παίδων και Μίνι Παίδων

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή (01/12) οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Παίδων και Μίνι Παίδων, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον Β’ Όμιλο Αττικής και στον Δ’ αντίστοιχα.

Αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Οι «ερυθρόλευκοι», αλλά και οι διαιτητές της αναμέτρησης, δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στο Ηράκλειο, καθώς ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις για το αεροδρόμιο της κρητικής πόλης, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Με φόρα για το 7 στα 7

Με φόρα για το 7 στα 7

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το Σάββατο θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, όπου την ίδια ημέρα θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ (17:00) για την 7η αγωνιστική της Α1.

Πρωτιά με ήρωα τον Ομπράντοβιτς!

Πρωτιά με ήρωα τον Ομπράντοβιτς!

Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαίο διπλό στην Ιταλία κόντρα στη Μπρέσια με 7-6 και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου του LEN Champions League.