Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με φόρα για το 7 στα 7

Με φόρα για το 7 στα 7
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2017 - 12:36

Στις εγχώριες υποχρεώσεις της επιστρέφει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία μετά το σπουδαίο διπλό στην Ιταλία επί της Μπρέσια, αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (2/12, 17:00), στο Ηράκλειο της Κρήτης, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι θα παραταχθούν με την ψυχολογία στα ύψη, θέλουν να διευρύνουν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους και να κάνουν το 7 στα 7 στη φετινή Α1. Το παιχνίδι, πάντως, δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι Πειραιώτες θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την κούραση από την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στην Ιταλία!

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Πειραιώτες επέστρεψαν στην Ελλάδα το βράδυ της Πέμπτης και θα ταξιδέψουν αυθημερόν το Σάββατο στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ! Συνεχόμενα ταξίδια για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, η οποία στοχεύει σε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, στην Κρήτη θα ταξιδέψουν οι Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Δαλμάρας και Πρέκας.

Διαβάστε επίσης

«Με σοβαρότητα όπως σε κάθε ματς»

«Με σοβαρότητα όπως σε κάθε ματς»

Ο Γιώργος Δερβίσης μίλησε για το σπουδαίο διπλό που πέτυχαν οι Πειραιώτες στην Ιταλία κόντρα στην Μπρέσια και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ

Οι κληρώσεις Παίδων και Μίνι Παίδων

Οι κληρώσεις Παίδων και Μίνι Παίδων

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή (01/12) οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Παίδων και Μίνι Παίδων, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στον Β’ Όμιλο Αττικής και στον Δ’ αντίστοιχα.

Πρωτιά με ήρωα τον Ομπράντοβιτς!

Πρωτιά με ήρωα τον Ομπράντοβιτς!

Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαίο διπλό στην Ιταλία κόντρα στη Μπρέσια με 7-6 και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου του LEN Champions League.

«Μεγάλη νίκη» (vid)

«Μεγάλη νίκη» (vid)

Ο Πάουλο Ομπράντοβιτς «ξέρανε» την Μπρέσια και οδήγησε τον Θρύλο σε ένα τεράστιο διπλό – Δείτε το γκολ που σημείωσε 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.