Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνοπλος κόντρα στον ΝΟΒ

Πάνοπλος κόντρα στον ΝΟΒ
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 15:05

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΝΟΒ στο Κολυμβητήριο του Λαιμού (18:30), για την 2η αγωνιστική της Γ' Φάσης του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Χάρης Παυλίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλες τις παίκτριές του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Στον αγώνα με τον ΝΟΒ μάλιστα αναμένεται να αγωνιστεί και η Μόνικα Έγκενς, η οποία ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε για πρώτη φορά φέτος στη διάθεση του «ερυθρόλευκου» κόουτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη αποτελείται από τις: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Φουντωτού, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστης Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Τζούλια Έμολο, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μόνικα Έγκενς, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Δανάη Κωνσταντοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Με τη Γλυφάδα πριν το Αννόβερο

Με τη Γλυφάδα πριν το Αννόβερο

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα, Τετάρτη (10/01) την Γλυφάδα στο Παπαστράτειο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.