Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πανέτοιμες για μια ακόμα νίκη»

«Πανέτοιμες για μια ακόμα νίκη»
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 15:12

Το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον ΝΟΒ έδωσε η Τζούλια Εμολο! Η παίκτρια του Θρύλου τόνισε ότι «ερυθρόλευκες» είναι πανέτοιμες για την αναμέτρηση στον Λαιμό και θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν μια ακόμα νίκη κόντρα στην Βουλιαγμένη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Για μια ακόμη φορά φέτος αντιμετωπίζουμε τη Βουλιαγμένη. Στόχος μας είναι η νίκη όπως σε κάθε ματς και είμαστε έτοιμες για να την πετύχουμε, αποφεύγοντας τα λάθη που στοίχισαν στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα τους. Από κει και πέρα προετοιμαζόμαστε για τα παιχνίδια του προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκα που θα γίνουν στην έδρα μας».

Διαβάστε επίσης

Με τη Γλυφάδα πριν το Αννόβερο

Με τη Γλυφάδα πριν το Αννόβερο

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα, Τετάρτη (10/01) την Γλυφάδα στο Παπαστράτειο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κόντρα στην Βουλιαγμένη ο Θρύλος

Κόντρα στην Βουλιαγμένη ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα, Τετάρτη (10/01) στις 18:30 στο Λαιμό τον ΝΟΒ για την 2η αγωνιστική της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Πάνοπλος κόντρα στον ΝΟΒ

Πάνοπλος κόντρα στον ΝΟΒ

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου το απόγευμα της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει στον Λαιμό τον ΝΟΒ, για την 2η αγωνιστική της Γ' Φάσης του πρωταθλήματος