Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή τις κατακτήσεις των 2 πρωταθλημάτων Ελλάδος»

«Θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή τις κατακτήσεις των 2 πρωταθλημάτων Ελλάδος»
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 - 13:42

Να διασκεδάσει και να ζήσει κάθε μέρα με την ομάδα θέλει η Τζούλια Εμολο, η οποία σε δηλώσεις της στο osfp.gr μίλησε για την έναρξη της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας.

Η παίκτρια του Θρύλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τα 2 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό είναι κάτι το οποίο δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ, ενώ επισήμανε ότι ο κόσμος ήταν εκπληκτικός την περσινή σεζόν, κάτι το οποίο προσδοκά να κάνει και φέτος.

Τζούλια, ποια είναι η πιο δυνατή σου στιγμή στον Ολυμπιακό αυτά τα χρόνια;

«Δεν μπορώ να πω ότι έχω μόνο μια στιγμή στο μυαλό μου γιατί έχουμε πολλές σε αυτή την πισίνα. Μπορώ να θυμηθώ από καρδιάς το πρώτο Len Trophy και σίγουρα τον περσινό δεύτερο ημιτελικό, με αντίπαλο την Πάντοβα, που το Παπαστράτειο ήταν κατάμεστο. Είναι όνειρο για κάθε αθλητή να παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Οι φίλαθλοι μας ήταν εκπληκτικοί και σίγουρα ξεχωρίζω και τα δυο πρωταθλήματα Ελλάδας που είναι κάτι που θα θυμάμαι σε όλη τη ζωή μου».

Τι περιμένεις από αυτή τη χρονιά;

«Να εκπλήξουμε τους εαυτούς μας γιατί δουλεύουμε σκληρά. Το πιο σημαντικό είναι να το διασκεδάσουμε και να ζήσουμε κάθε μέρα με την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

«Εχουμε χημεία, θα φτάσουμε στην κορυφή»

«Εχουμε χημεία, θα φτάσουμε στην κορυφή»

Η Βάσω Πλευρίτου και η Χρυσή Διαμαντοπούλου μίλησαν για την έναρξη της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας πόλο των γυναικών του Θρύλου και για τους στόχους τους στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός διδάσκει πόλο και στη Ζιμπάμπουε (pics)

Ο Ολυμπιακός διδάσκει πόλο και στη Ζιμπάμπουε (pics)

Στη χώρα της Ανατολικής Αφρικής, βρέθηκαν ο βοηθός προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Κώστας Χατζηδάκης και ο προπονητής της ακαδημίας πόλο των Πειραιωτών, Στέργιος Τοροσιάδης για να διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος στα παιδιά του κολλεγίου.