Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός διδάσκει πόλο και στη Ζιμπάμπουε (pics)

Ο Ολυμπιακός διδάσκει πόλο και στη Ζιμπάμπουε (pics)
Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 - 22:31

Στη Ζιμπάμπουε, προσκεκλημένοι της Ελληνικής Ακαδημίας, βρέθηκαν στις αρχές του Ιανουαρίου ο βοηθός προπονητής της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, Κώστας Χατζηδάκης και ο προπονητής της ακαδημίας πόλο των Πειραιωτών, Στέργιος Τοροσιάδης για να διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος στα παιδιά του κολλεγίου.

Το καμπ που έγινε στην υπερσύγχρονη πισίνα της Ελληνικής Ακαδημίας φιλοξένησε 180 αγόρια και κορίτσια που έκαναν καθημερινές προπονήσεις από τους δύο προπονητές με την τεράστια εμπειρία στον τομέα των τμημάτων υποδομής της υδατοσφαίρισης.

Μάλιστα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έστειλε στα παιδιά της Ελληνικής Ακαδημίας Ζιμπάμπουε τις συλλεκτικές μπλούζες της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης κι όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στα social media έμειναν ενθουσιασμένα από το άθλημα. Ετσι, η διεύθυνση του κολλεγίου ευελπιστεί να διοργανώσει ακόμη ένα καμπ στις διακοπές του Αυγούστου.

@Στο καμπ δίδαξε και η διεθνής με την Αυστραλία τερματοφύλακς Ελίσα Ο” Νηλ.

@Με αφορμή το καμπ μία από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες της Ζιμπάμπουε έπλεξε το εγκώμιο των ομάδων πόλο του Ολυμπιακού. Δείτε χαρακτηριστικά εδώ.

Πηγή: kanaliena.gr

Διαβάστε επίσης

«Εχουμε χημεία, θα φτάσουμε στην κορυφή»

«Εχουμε χημεία, θα φτάσουμε στην κορυφή»

Η Βάσω Πλευρίτου και η Χρυσή Διαμαντοπούλου μίλησαν για την έναρξη της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας πόλο των γυναικών του Θρύλου και για τους στόχους τους στον Ολυμπιακό.

«Είμαι αρκετά αισιόδοξη» (vid)

«Είμαι αρκετά αισιόδοξη» (vid)

Η Χριστίνα Τσουκαλά, ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, και τόνισε στις δηλώσεις της ότι είναι αρκετά αισιόδοξη για την πορεία της ομάδας.