Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκρίθηκε και τυπικά

Προκρίθηκε και τυπικά
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 - 17:18

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Europa Cup η Εθνική ομάδα πόλο, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής νίκησε με 9-7 την Ολλανδία.

Με αυτή τη νίκη η «γαλανόλευκη» κατέλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλο και πήρε την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι στα δύο πρώτα οκτάλεπτα ήταν ισορροπημένο, με την Εθνική και την Ολλανδία να κλείνουν το ημίχρονο στο 5-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Εθνική ανέβασε στροφές και προηγήθηκε με 8-5, με τον Γενηδουνιά σχεδόν δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης να διαμορφώνει το τελικό 9-7.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 7-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 1-3, 1-1.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Βάγκενααρ, Φαν Ντερ Χόρστ, Βίνκελχορστ 1, Φαν Ντερ Μπουργ, Ρόιτεν 1, Λίντχουτ 3, Χόπελμαν, Φαν Ίπέρεν, Μούλερ 1, Βενχάους, Κόπμαν 1, Λούκας, Ντε Κοφ.

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Δερβίσης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης 2, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μουρίκης, Κολόμβος, Παπαναστασίου, Βλαχόπουλος 3, Ζερδεβάς.

Διαβάστε επίσης

«Σταθερά και δίκαια στην Ελίτ»

«Σταθερά και δίκαια στην Ελίτ»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικός πόλο των Ανδρών, αλλά και προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα της «γαλανόλευκης» στο Europa Cup.

«Περίπατος» της Εθνικής

«Περίπατος» της Εθνικής

Η Εθνική πόλο των Ανδρών, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στη Μάλτα, επικρατώντας με 20-2 για τα προκριματικά του Europa Cup.