Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σφραγίζει» την πρόκριση για Γένοβα

«Σφραγίζει» την πρόκριση για Γένοβα
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 - 13:07

Μία πολύ σημαντική αναμέτρηση δίνει σήμερα στις 18:45 η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται την Μπρέσια στο Παπαστράτειο για την 12η αγωνιστική του Champions League. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη κόντρα στην ιταλική ομάδα θα σφραγίσουν την πρόκρισή τους για το Final 8 στη Γένοβα, ενώ την ίδια ώρα υπό προϋποθέσεις μπορούν να κλειδώσουν και την πρωτιά του ομίλου τους. Για να συμβεί αυτό πρέπει να ηττηθεί η Μπαρτσελονέτα από την Όρβοσι στην Ουγγαρία.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έχει καταστρώσει τα πλάνα του για να πάρει μία υπερπολύτιμη νίκη για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Θρύλος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία και στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, κάνοντας την υπέρβαση, ωστόσο ακόμη είναι νωρίς και χρειάζεται να πάει βήμα-βήμα προς τον στόχο του, παίρνοντας αρχικά τη νίκη στο ματς με την Μπρέσια.

Υπενθυμίζουμε την αποστολή του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση η οποία απαρτίζεται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα και Δημήτρη Νικολαϊδη.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπρέσια 13-6 (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μπρέσια 13-6 (τελικό)

Την ιταλική ομάδα αντιμετωπίζει ο Θρύλος για το LEN Champions League. Με νίκη κάνει ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-8. Live στις 18:45 (gavros.gr / ΕΡΤ2).

Νίκη και φύγαμε για Γένοβα

Νίκη και φύγαμε για Γένοβα

Ο Ολυμπιακός με τρίποντο κόντρα στην Μπρέσια περνά και μαθηματικά στο Final-8. Υπό προϋποθέσεις «κλειδώνει» την πρώτη θέση στον όμιλο.