Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να το τελειώσουμε με τον κόσμο μας»

«Να το τελειώσουμε με τον κόσμο μας»
Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018 - 23:27

To δεύτερο βήμα για την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου και 32ου πρωταθλήματος της ιστορίας του έκανε ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου έδειξε για άλλη μία φορά, ότι είναι καλύτερη από τη Βουλιαγμένη, αφού την νίκησε (8-3) και στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ.

Στην «ερυθρόλευκη» ανωτερότητα στάθηκε και ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς σε δηλώσεις του, μετά τη λήξη του τελικού.

«Ξέραμε, όπως και κάθε χρόνο, ότι στην έδρα της η Βουλιαγμένη είναι πιο δυνατή και ανταγωνιστική και ότι τα παιχνίδια έχουν διαφορετική μορφή. Ξεκινήσαμε καλά την αναμέτρηση στο πρώτο οκτάλεπτο. Μετά, στο δεύτερο, ήμασταν κάπως νωθροί, αλλά νομίζω πως στο τρίτο και στο τέταρτο οκτάλεπτο, φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Αν και δύσκολα, βάλαμε κάποια γκολ και καθαρίσαμε την αναμέτρηση», τόνισε αρχικά.

«Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει για ακόμα μια φορά, το Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι το Σάββατο. Θα πρέπει να παίξουμε καλά, ώστε να τελειώσουμε την σειρά και να συγκεντρωθούμε στο Final-8 του LEN Champions League, που έρχεται σε δυο εβδομάδες», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

«Σκούπα» και στο πόλο Ανδρών

«Σκούπα» και στο πόλο Ανδρών

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα, έχοντας μόνο νίκες στη σειρά των τελικών.