Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη Καναδά με «άρωμα» Θρύλου!

Νίκη Καναδά με «άρωμα» Θρύλου!
Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 - 18:52

Με το «δεξί» στο Super Final του World League, που διεξάγεται στην Κίνα και συγκεκριμένα στο Κουνσάν, μπήκε η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών του Καναδά. Οι Καναδέζες νίκησαν 11-9 τη Ρωσία στην πρεμιέρα, μια νίκη με «άρωμα» Θρύλου.

Πιο αναλυτικά, με εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη, καθώς και με πολύτιμη βοήθεια στην επίθεση από την «ερυθρόλευκη» Μόνικα Έγκενς, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καναδά ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά στην τελική φάση και μάλιστα, κόντρα σε μία πανίσχυρη Εθνική ομάδα. Η Καναδέζα, παρότι αγωνίζεται στην άμυνα, τα πήγε περίφημα και στο επιθετικό κομμάτι, σκοράροντας δύο τέρματα!

Διαβάστε επίσης

Το come back της Σπαντάου!

Το come back της Σπαντάου!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο LEN Champions League, ισοφάρισε σε 2-2 στους τελικούς με το Ανόβερο, νικώντας 8-6 την Τετάρτη.

Ιταλικά σενάρια για Μουρίκη

Ιταλικά σενάρια για Μουρίκη

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Ρέκο παίρνει τον Έλληνα φουνταριστό, με τη Νάπολι να τον ζητά δανεικό ως αντάλλαγμα για τον Βελότο.

Ξεκούραση με το μυαλό στη Γένοβα

Ξεκούραση με το μυαλό στη Γένοβα

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα έχει λίγες ημέρες αποφόρτισης και ξεκούρασης πριν επικεντρωθεί για το Final 8 στη Γένοβα.