Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις»

«Θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις»
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 - 19:42
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΟΒΑ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εξαιρετική πορεία στο LEN Champions League μέχρι τώρα. Όμως αυτό είναι το… μισό. Τώρα κρίνονται τα πάντα. Στη Γένοβα όπου οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κάνουν το καλύτερο για να διεκδικήσουν την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Τι χρειάζεται;

Καλές εμφανίσεις ή πιο σωστά ακόμα καλύτερες από ό,τι έχουν κάνει έως τώρα και αποφυγή των λαθών. Σε αυτά τα δύο στάθηκε και ο Θοδωρής Βλάχος στη συνέντευξη Τύπου για το Final-8, το απόγευμα της Τετάρτης στη Γένοβα.

Με τον προπονητή του Ολυμπιακού να επισημαίνει αρχικά: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που για ακόμα μια χρονιά είμαστε στην τελική φάση της διοργάνωσης. Έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα στη διοργάνωση και αυτές τις τρεις μέρες θέλουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας».

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη ξεκινώντας από το πρώτο παιχνίδι την Πέμπτη κόντρα στην Σπαντάου. Είναι η πρώτη χρονιά που η τελική φάση έχει αυτή τη μορφή και στο τέλος θα βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματα μας».

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία ενόψει Σπαντάου

Στην τελική ευθεία ενόψει Σπαντάου

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έχει προγραμματισμένη προπόνηση στις 17:00, με την οποία θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον προημιτελικό του Final 8.