Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φανήκαμε απόλυτα έτοιμοι»

«Φανήκαμε απόλυτα έτοιμοι»
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 - 00:57

Χαρούμενος για τη νίκη (12-5) της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, για το πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Γούνας σε δηλώσεις του. Με τον περιφερειακό του Θρύλου να τονίζει χαρακτηριστικά:

«Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να χτίζουμε κατά τη διάρκεια του και έτσι θα φτάνουμε στη νίκη. Αυτό κάναμε και σήμερα και πήραμε μια ακόμα νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από αυτό της προηγούμενης εβδομάδας στο Κύπελλο και από άποψη σημασίας και προσανατολισμού. Φανήκαμε απόλυτα έτοιμοι και θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

«Είχαμε… άλλο αέρα»

«Είχαμε… άλλο αέρα»

«Ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επί του ΝΟΒ στο Παπαστράτειο.

Όλα για την πρώτη θέση στον όμιλο!

Όλα για την πρώτη θέση στον όμιλο!

Την Πάντοβα στην Ιταλία, για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας, αντιμετωπίζει σήμερα, Κυριακή (live στο gavros.gr στις 13:00) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού

Πρωτιά και με ισοπαλία

Πρωτιά και με ισοπαλία

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν ένα βαθμό με την Πάντοβα (27/01, 13:00), καθώς έχουν +7 γκολ σε σχέση με τις Ιταλίδες.

«Με το ίδιο πάθος στην άμυνα»

«Με το ίδιο πάθος στην άμυνα»

Τι δήλωσε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μετά την πρόκριση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στις οκτώ καλύτερες στην Ευρωλίγκα…