Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά αήττητος και τώρα η Σπαντάου!

Ξανά αήττητος και τώρα η Σπαντάου!
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 20:38

Με το απόλυτο των νικών σε 22 αγωνιστικές ολοκλήρωσε για μια ακόμα φορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των Ανδρών ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 19-7 του Εθνικού στο Παπαστράτειο στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής.

Πλέον η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση κόντρα στη Σπαντάου στη Γερμανία το Σάββατο (13/4, 20:00) για την 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε ο Γιάννης Φουντούλης ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Θρύλου με πέντε τέρματα, ενώ τον ακολούθησαν οι Γούνας και Όμπραντοβιτς με τρία.

Εθνικός Πειραιά – Ολυμπιακός 7-19 (1-4, 1-5, 2-5, 3-5)

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 2, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής, Λιαπάκης, Παπαδόγκωνας, Καραβιώτης, Φώσκολος 3, Μπεριστιάνος 2, Ματθαίου, Βαλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης, Ξυλούρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 5, Νικολαΐδης 2, Δερβίσης, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Κάκαρης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Ομπράντοβιτς 3, Γαλανόπουλος

Διαβάστε επίσης

«Μια καλή προπόνηση»

«Μια καλή προπόνηση»

Το μυαλό στο ματς κόντρα στη Σπαντάου έχουν πλέον οι παίκτες του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Δημήτρη Νικολαϊδη.

Εθνικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-19 (Τελικό)

Εθνικός - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-19 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο Παπαστράτειο τον Εθνικό λίγες μέρες πριν το ματς κόντρα στη Σπαντάου για το LEN Champions League.