Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Βερόνα…

Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Βερόνα…
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 17:20

Την Βερόνα θα φιλοξενήσει αύριο, Τετάρτη (20:00) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στο Παπαστράτειο, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του LEN Champions League.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ήδη θέση στο Final-8 της διοργάνωσης και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση του ομίλου με 27 βαθμούς με την ιταλική ομάδα, η οποία όμως υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Σε περίπτωση νίκης του Θρύλου την Τετάρτη, θα είναι αυτός που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση του ομίλου του θεσμού. Ενώ μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν και για την πρωτιά, αν ηττηθεί η πρωτοπόρος Γιουγκ, που βρίσκεται στην κορυφή με 29 βαθμούς, στην έδρα της από τη Σπαντάου!

Σε ένα ματς στο οποίο δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό των Πειραιωτών, Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Πιο αναλυτικά, την «ερυθρόλευκη» αποστολή οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Μανώλης Ζερδεβάς και Άντρο Μπούσλιε.

Να σημειωθεί, ότι στην αναμέτρηση με τη Βερόνα, ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Kάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

«Να κρατήσουμε την ίδια ψυχολογία»

«Να κρατήσουμε την ίδια ψυχολογία»

Στο καλό ποσοστό του Ολυμπιακού στον παίκτη παραπάνω αλλά και στις σωστές επιλογές στην επίθεση στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης σε δηλώσεις του για τη νίκη στο Λαιμό.