Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κρατήσουμε την ίδια ψυχολογία»

«Να κρατήσουμε την ίδια ψυχολογία»
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 19:59

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε άνετα με 9-5 της Βουλιαγμένης μέσα στο Λαιμό την Δευτέρα (13/5) και έτσι έκανε το 2-2 στη σειρά των τελικών. Πλέον οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Πέμπτης (16/5), όπου ο Θρύλος θέλει να σηκώσει το τρόπαιο μαζί με τον κόσμο του.

Ο Χάρης Παυλίδης σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση στο κολυμβητήριο του Λαιμού, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε καλό ποσοστό στην παίκτρια παραπάνω αλλά και πολύ καλές επιλογές στην επίθεση.

Αναλυτικά:

«Νομίζω μόλις βελτιώσαμε τα ποσοστά μας στην παίκτρια παραπάνω αν και είχαμε λίγες ευκαιρίες ήταν θέμα χρόνου στην επίθεση η ομάδα να βρει το ρυθμό. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε λόγω της επίθεσης μας. Νομίζω κερδίσαμε σχετικά εύκολα το παιχνίδι κι ελπίζω να κρατήσουμε την ίδια ψυχολογία για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Να κρατήσουμε υψηλό ρυθμό και στα τέσσερα οκτάλεπτα. Είναι σημαντικό για μας να επιβάλλουμε το ρυθμό μας γιατί έτσι έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην επίθεση. Η άμυνα μας δείχνει σταθερά καλή και ελπίζω να είναι το ίδιο καλή. Οι δύο ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά και οι λεπτομέρειες θα παίξουν ρόλο».

Διαβάστε επίσης

Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Βερόνα…

Χωρίς προβλήματα κόντρα στη Βερόνα…

Την Βερόνα θα φιλοξενήσει αύριο, Τετάρτη (20:00) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στο Παπαστράτειο, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική του LEN Champions League…