Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάναμε αυτό που έπρεπε…»

«Κάναμε αυτό που έπρεπε…»
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 01:21

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη φάση των ομίλων του LEN Champions League η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Με τους Πειραιώτες να «διαλύουν» (11-5) την Βερόνα στο Παπαστράτειο, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του θεσμού.

Μετά το ματς αυτό, ο Κροάτης πολίστας του Θρύλου, Πάουλο Ομπράντοβιτς, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τελείωσε η φάση των ομίλων και πλέον έχουμε μπροστά μας το Final-8. Περιμέναμε αυτό το τελευταίο παιχνίδι. Είχαμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το Ανόβερο, αλλά θέλαμε τη νίκη. Είναι σημαντικό και ψυχολογικά, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν με τους τελικούς του πρωταθλήματος και το LEN Champions League. Στο παιχνίδι κάναμε αυτό που έπρεπε, πήραμε τη νίκη και τώρα συγκεντρωνόμαστε στα κρίσιμα επόμενα παιχνίδια που κρίνουν τους τίτλους της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Με τον κόσμο του για το 6ο σερί!

Με τον κόσμο του για το 6ο σερί!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο στον τελευταίο τελικό της Α1 και με νίκη σηκώνει ξανά την κούπα. Live στις 19:30 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.

Το Παπαστράτειο ξανά τρελοκομείο!

Το Παπαστράτειο ξανά τρελοκομείο!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στο κολυμβητήριο του Πειραιά και τα κορίτσια του Θρύλου ποντάρουν στον παίκτη παραπάνω για να κατακτήσουν το 6ο σερί πρωτάθλημα.