Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε»

«Το ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε»
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 20:46

Στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη» η οποία μεταδίδεται κάθε Δευτέρα μέσα από το OSFP TV αλλά και το δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι 1» βρέθηκε η Μαργαρίτα Πλευρίτου.

Η νεαρή διεθνής των «ερυθρολεύκων» στις δηλώσεις της στάθηκε στην απόφαση της Φιλιώς Μανωλιουδάκη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η Μαργαρίτα Πλευρίτου μίλησε:

Για την Φιλιώ Μανωλιουδάκη:

«Η Φιλιώ ήταν από τα πρώτα άτομα που γνώρισα όταν ήρθαμε στον Ολυμπιακό και έχω πάρα πολλά πράγματα να θυμάμαι. Την ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα έχουμε ζήσει. Ήταν αρχηγός που σε ενέπνεε. Στο πρώτο πρωτάθλημα που πήραμε είχαμε μαζευτεί όλες μαζί και ξεκίνησε η Φιλιώ να μιλάει και είχαμε πλαντάξει όλες στο κλάμα. Ξέρει πως να σε κάνει να τα δώσεις όλα».

Για το πρωτάθλημα:

«Το ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε, μας βοήθησε και ο κόσμος που το πίστεψε και μας έδωσε τεράστια ώθηση. Δεν φοβήθηκα σε κανένα σημείο αν θα πάει κάτι στραβά. Στον Λαιμό δεν είχαμε άγχος. Βλέπαμε στα μάτια μας τη σιγουριά της νίκης και την αυτοπεποίθηση. Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε και το κάναμε».

Για την οικογένεια του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια. Οι αθλητές πηγαίνουν και στα άλλα αθλήματα κάτι ξεχωριστό που δεν το συναντάς εύκολα. Εμείς στον τελικό αγωνιστήκαμε μπροστά στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που είναι μεγάλη μας τιμή και στον Πρόεδρο μας, Μιχάλη Κουντούρη. Βρίσκονται δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε και μας στηρίζουν έμπρακτα, φροντίζοντας να μην μας λείψει τίποτα».

Διαβάστε επίσης

Έκανε το πρώτο βήμα!

Έκανε το πρώτο βήμα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-9 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 πόλο και έκανε το 1-0 στη σειρά.