Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Την Πέμπτη να δείξουμε αυτό που αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό»

«Την Πέμπτη να δείξουμε αυτό που αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 22:16

Μια αγχωτική νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 των Ανδρών κόντρα στη Βουλιαγμένη. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 10-9 και έτσι έκαναν το 1-0 στους αγώνες που κρίνουν τον τίτλο τη φετινή σεζόν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανώλης Μυλωνάκης στις δηλώσεις του τόνισε ότι την Πέμπτη στο Λαιμό, εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δείξουν το πρόσωπο που πραγματικά αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού αλλά δυστυχώς για εμάς ήταν πολύ κακή η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο δεν το έχουμε συνηθίσει. Ίσα ίσα φέτος, στην Ελλάδα, στο τρίτο οκτάλεπτο ήταν που επιβάλαμε τον ρυθμό μας.

Η Βουλιαγμένη έπαιξε πολύ καλά και έφερε το παιχνίδι στα ίσα αλλά στο τέλος πήραμε τη νίκη. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και την Πέμπτη, στο Λαιμό, να δείξουμε το πρόσωπο που πραγματικά αντιπροσωπεύει τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε επίσης

Τίποτα δεν τον σταματά!

Τίποτα δεν τον σταματά!

Ακόμη και στην κακή του μέρα, ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός κέρδισε την Βουλιαγμένη και πανηγύρισε την 163η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα…

«Το ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε»

«Το ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου βρέθηκε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα πόλο των Γυναικών.