Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν ανησυχώ για την ομάδα μου»

«Δεν ανησυχώ για την ομάδα μου»
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 21:31

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τον πρώτο τελικό της Α1 πόλο των Ανδρών ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 10-9 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο και έτσι έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών όπου θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Θρύλου στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτό ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έρθει.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη που κατέβηκε να παίξει ένα τελικό ενώ εμείς δεν κατεβήκαμε να παίξουμε έναν τελικό αλλά ένα απλό παιχνίδι. Μόλις πήραμε μια διαφορά τεσσάρων γκολ νομίζαμε ότι αυτό θα γίνει οκτώ αυτόματα, επειδή είμαστε Ολυμπιακός.

Ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έρθει σήμερα, γιατί συνδυάστηκε με τη νίκη. Με τον τρόπο που ήρθε η νίκη πρέπει να μας δώσει να καταλάβουμε ότι πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό, τον κόσμο που έρχεται και τους εαυτούς μας.

Η εικόνα του δεύτερου μισού δεν είναι η εικόνα του Ολυμπιακού και δικαιολογημένα η Βουλιαγμένη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ανησυχώ για την ομάδα μου, έχουμε μεγαλύτερη ποιότητα απλά προσπαθώ να βρω τρόπους να κάνω τους αθλητές μου να τα δίνουν όλα.

Θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να παίζουν σύμφωνα με την αξία τους και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα το δω αυτό. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης

«Το ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε»

«Το ξέραμε ότι θα το γυρίσουμε»

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου βρέθηκε στη «Μεγάλη μου Αγάπη» και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα πόλο των Γυναικών.

Έκανε το πρώτο βήμα!

Έκανε το πρώτο βήμα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-9 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 πόλο και έκανε το 1-0 στη σειρά.