Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι»

«Στόχος μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι»
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε στην αναμέτρηση κόντρα στην Σίντεζ με 10-8 και έτσι έκανε το «2 στα 2» στο LEN Champions League. Ένας από αυτούς που έκαναν πολύ δουλειά μέσα στην πισίνα ήταν ο Κωνσταντίνος Μουρίκης.

Ο αρχηγός του Θρύλου, μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο gavros.gr και τόνισε ότι η ομάδα του παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει το ρυθμό της, ενώ ανέφερε ότι στη συνέχεια θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Νίκη και το «δύο στα δύο», βέβαια ήρθε πιο δύσκολα ειδικά στο τέλος του ματς.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε όπως έπρεπε, ήμασταν πολύ κακοί στον παίκτη παραπάνω ειδικά. Νομίζω ότι κερδίσαμε πολλές αποβολές αλλά δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Στόχος μας ήταν η νίκη. Από τη στιγμή που ήρθε, με όποιον τρόπο και να ήρθε αυτός ήταν ο στόχος. Προχωράμε. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια. Βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να εμφανιστούμε όπως εμφανιστήκαμε στο πρώτο. Γιατί στο πρώτο είχαμε πολύ καλά ποσοστά και στον παραπάνω και στον λιγότερο. Η Καζάν έδειξε ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και επικίνδυνη. Συνεχίζουμε. Έχουμε κι άλλα παιχνίδια προκειμένου να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Η ομάδα αρχίζει να δείχνει αυτό που θέλει να παίξει τη φετινή σεζόν, αν δει κανείς το παιχνίδι στο Σπλιτ και τα πρώτα τρία οκτάλεπτα σήμερα;

«Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Είναι η δεύτερη αγωνιστική στο LEN Champions League και στο πρωτάθλημα έχουμε παίξει λίγα παιχνίδια. Η ομάδα δεν έχει βρει το ρυθμό της. Νομίζω ότι από αγώνα σε αγώνα γινόμαστε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης