Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταιγιστικός!

Καταιγιστικός!
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 16:13

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο Παπαστράτειο κόντρα στον Εθνικό, επικράτησε με 24-6 και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία του στην Α1 πόλο των Ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας δυνατά από το πρώτο οκτάλεπτο, επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και έφτασαν τελικά στην εύκολη επικράτηση.

Οι «ερυθρόλευκοι», ήταν… καταιγιστικοί στο ξεκίνημα του αγώνα, με το σκορ στην πρώτη περίοδο να είναι 7-0. Οι Πειραιώτες είχαν υπέρ τους το επί μέρους σκορ όλων των περιόδων, αλλά ήταν ξανά οι απόλυτοι κυρίαρχοι και στο τελευταίο οκτάλεπτο, όπου με το εντυπωσιακό 7-1 διαμόρφωσαν το τελικό 24-6.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό, που είχε κάτω από τα δοκάρια του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον Δαλμάρα, ήταν ο Δερβίσης που σημείωσε πέντε γκολ, ενώ η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα με 9 παίκτες να βρίσκουν επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ολυμπιακός – Εθνικός Πειραιώς (7-0, 5-2, 5-3, 7-1)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Γενηδουνιάς 3, Γιόκοβιτς 3, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης 5, Κάκαρης 3, Μουρίκης, Γούνας 3 Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Δαλμάρας, Ιππ. Χαλυβόπουλος, Αρ. Χαλυβόπουλος 1

Εθνικός Πειραιώς (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Παπαλουκάς, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής, Τοράκης 2, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης 1, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης, Καραβιώτης, Ξυλούρης, Κατσαγούνος, Μπελέσης

Διαβάστε επίσης

Εμπρός για το αήττητο!

Εμπρός για το αήττητο!

Ο Ολυμπιακός στο πόλο Ανδρών υποδέχεται στο Παπαστράτειο τον συμπολίτη Εθνικό, στις 15:00 και αναζητεί μόνο τη νίκη!