Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πέρασε το bullying του ΠΑΟΚ, η ομάδα πόλο του Θρύλου η κορυφαία της χρονιάς!

Δεν πέρασε το bullying του ΠΑΟΚ, η ομάδα πόλο του Θρύλου η κορυφαία της χρονιάς!
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 20:35

Οι δημοσιογράφοι της… προπαγάνδας, όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι, έκαναν την προσπάθειά τους, όμως, τελικά δεν τα κατάφεραν.

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αναδείχθηκε από τους αθλητικούς συντάκτες ως η κορυφαία και του 2019… Δε γινόταν να συμβεί κάτι διαφορετικό… Ο ΠΑΟΚ που ήθελαν οι… αντικειμενικοί να βγει όλοι γνωρίζουν πώς πήρε ό,τι πήρε την περυσινή σεζόν, ενώ στην Ευρώπη δε σταμάτησε να διασύρεται για μία ακόμη φορά…

Ευτυχώς, όμως, οι συντάκτες που δεν προπαγανδίζουν φαίνεται ότι είναι περισσότεροι από τους… αντικειμενικούς…

Οι «ερυθρόλευκοι» την περυσινή σεζόν έκαναν περήφανους για μία ακόμη φορά όλους τους Έλληνες, σαρώνοντας όλους τους τίτλους στην Ελλάδα, ενώ έφτασαν μέχρι και τον τελικό του LEN Champions League, χάνοντας στις λεπτομέρειες ένα ακόμη ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο Θρύλος δε θα γινόταν μετά από αυτές τις σπουδαίες επιτυχίες του την προηγούμενη σεζόν να μην αναδειχθεί ως η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα…

Το βραβείο παρέλαβαν οι Βαγγέλης Δελακάς, βοηθός προπονητή, Κώστας Μουρίκης, Γιώργος Δερβίσης και Μανώλης Μυλωνάκης, οι οποίοι κατάφεραν να βρεθούν στη βράβευση που γίνεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην αίθουσα «Banquet» λίγα μόλις λεπτά μετά τη σπουδαία νίκη τους με 6-5 επί της Γιουγκ στο Παπαστράτειο.

Ο Ολυμπιακός αποτελεί την κορυφαία ομάδα στα τελευταία 5 χρόνια στην Ευρώπη και, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος αναδείχθηκε ως η καλύτερη στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα.

Διαβάστε επίσης

«Φανταστικός ο κόσμος μας!»

«Φανταστικός ο κόσμος μας!»

Ο Θοδωρής Βλάχος αποθέωσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ, για τη στήριξη τους στο ματς του Θρύλου με την Γιουγκ στο Παπαστράτειο, για το LEN Champions League…

Το Παπαστράτειο… τρελοκομείο!

Το Παπαστράτειο… τρελοκομείο!

Κατάμεστο και «καυτό» ήταν το κολυμβητήριο του Πειραιά, στη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Γιουγκ, για τη φάση των ομίλων του LEN Champions League…

Θρύλος από «ατσάλι», υπέταξε και τη Γιουγκ!

Θρύλος από «ατσάλι», υπέταξε και τη Γιουγκ!

Ένας «μαγικός» Ολυμπιακός, στο καλύτερό του παιχνίδι μέχρι τώρα στην Ευρώπη, για την φετινή χρονιά, κέρδισε με 6-5 τη Γιουγκ στο «καυτό» Παπαστράτειο και έκανε τεράστιο βήμα, για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο του LEN Champions League!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γιουγκ 6-5 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γιουγκ 6-5 (Τελικό)

Δείτε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γιουγκ στο Παπαστράτειο για την 7η αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League.