Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί θα γίνει! Το ΣΕΦ για το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού! (photos)

Εκεί θα γίνει! Το ΣΕΦ για το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού! (photos)
Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:49

Ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους, προκειμένου ο Θρύλος να αποκτήσει το δικό του κολυμβητήριο, στο ΣΕΦ. Το Στάδιο ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (Κ.ΥΔ.Α.Π.) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, με την εξής ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κατά την 50η Συνεδρίασή του στις 9-9-2021 ομόφωνα ενέκρινε το με αριθ. Πρωτ. Φ31/30307/6-9-2021 πρακτικό συνεδρίασης γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την κατασκευή και εκμίσθωση του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (ΚΥΔΑΠ) στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ και την κατακύρωση του διαγωνισμού στον «Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς – ΟΣΦΠ».

Μία μεγάλη και ιστορική μέρα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακός, καθώς σήμερα μπήκαν γερά οι βάσεις για να αποκτήσει το δικό του στολίδι, μέσα στο οποίο θα γιορτάσει τις κατακτήσεις πολλών τίτλων... Ένα όνειρο δεκαετιών, το οποίο υλοποιείται… Αν λάβουμε υπόψιν μας ότι μιλάμε για μια ομάδα με 7 κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων σε άνδρες και γυναίκες, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της σημερινής ημέρας!

Δείτε που θα γίνει το κολυμβητήριο του Θρύλου, στις παρακάτω τοπογραφικές φωτό:

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης