Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόλο | Champions League: Απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας για την πρωτιά!

Πόλο | Champions League: Απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας για την πρωτιά!
Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021 - 16:17

Ο Θρύλος, στο πόλο Ανδρών βλέπει ΜΟΝΟ την Μπρέσια! Πάμε γερά για να καπαρώσουμε την πρωτιά στον όμιλο και να συνεχίσουμε όπως πρέπει, μέχρι την κούπα! Το ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται την Τρίτη (21/12).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 21:30 (ERTFLIX) την ισχυρή Μπρέσια στην Ιταλία, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με στόχο τη νίκη. Μετά την επικράτηση (12-10) επί της Γιαντράν Σπλιτ στο Παπαστράτειο, για την 5η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Θρύλος θέλει κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας να πανηγυρίσει ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε να συνεχίσει αήττητο και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Α’ Ομίλου.

Οι Πειραιώτες, που παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο έως τώρα, έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ιταλική ομάδα, όμως είναι αποφασισμένοι να περάσουν νικηφόρα από τη γειτονική χώρα και να φτάσουν τις πέντε νίκες τους (μια ισοπαλία) μέχρι στιγμής στους ομίλους του φετινού Champions League. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου είναι μόνη πρώτη με 13 βαθμούς με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 11.

Ο Θοδωρής Βλάχος θα έχει στη διάθεσή τους τον Χριστόδουλο Κολόμβο και τον Κώστα Μουρίκη, ωστόσο και οι δύο φουνταριστοί είναι ανέτοιμοι. Θυμίζουμε, ο Κολόμβος είχε μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα με θέμα υγείας και ο Μουρίκης για 10 ημέρες.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα σημαντικό πρόβλημα κόντρα στη Γιαντράν μιας και έπαιξε χωρίς φουνταριστό και όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στο Πόλο. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ότι έχουν την ποιότητα να ξεπεράσουν και αυτές τις δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης