Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλάχος: «Η άμυνα μας έδωσε την πρόκριση»

Βλάχος: «Η άμυνα μας έδωσε την πρόκριση»
Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022 - 21:16

Στο πόσο καθοριστικό ρόλο έπαιξε στο 12-6 επί του Απόλλωνα Σμύρνης η άμυνα του Ολυμπιακού εστίασε ο Θοδωρής Βλάχος. «Η άμυνα μας είναι αυτή που έδωσε την πρόκριση και τη νίκη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε φέτος στην Ελλάδα και έπρεπε να είμαστε πολύ σοβαροί, γιατί το λάθος θα το πληρώναμε, ήταν για πρόκριση, ήταν νοκ άουτ παιχνίδι.

Οι συνθήκες αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο δύσκολες, όσο την προηγούμενη φορά που παίξαμε εδώ. Περιμέναμε χειρότερες συνθήκες, αλλά ευτυχώς δεν είχε βροχή και αέρα.

Ήμασταν αρκετά σοβαροί, στην άμυνα αρκετά καλοί και αποτελεσματικοί όσο χρειάστηκε. Πετύχαμε το στόχο μας, την πρόκριση θέλαμε. Τώρα, γυρνάμε το διακόπτη, ξανακοιτάζουμε την Ευρώπη. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο σήμερα, άσχετα αν επικρατήσαμε με άνεση, αλλά προετοιμαστήκαμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα.

Πλέον, από αύριο, ξεκινάει η προετοιμασία μας για την Μπρέσια, που είναι μεγάλο το κίνητρο να κερδίσουμε στην έδρα μας, οπότε πιστεύω ότι μετά το Κραγκούγιεβατς και την ήττα που κάναμε, η ομάδα έχει δείξει σημάδια ανάκαμψης και συγκέντρωσης, γιατί πρέπει να ξανά έρθουμε στις καλές εμφανίσεις», δήλωσε ο προπονητής του τμήματος Πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Στους «8» ο Θρύλος με άνεση

Στους «8» ο Θρύλος με άνεση

Η ομάδα Πόλο Ανδρών νίκησε 12-6 τον Απόλλωνα Σμύρνης και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας...