Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη: Σταθερά μπροστά ο Θρύλος, αν και λιγότερο αποτελεσματικός

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη: Σταθερά μπροστά ο Θρύλος, αν και λιγότερο αποτελεσματικός
Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 - 15:52

Με τον ίδιο τρόπο άρχισε και το τρίτο οκτάλεπτο! Με γκολ της Βουλιαγμένης! Ο Ολυμπιακός επίσης, όπως και στο πρώτο και δεύτερο οκτάλεπτο, δεν μπήκε στο ματς δυνατά και έδωσε… δικαιώματα στην αντίπαλό του. Σε αντίθεση με το ιδιαιτέρως παραγωγικό δεύτερο οκτάλεπτο, το τρίτο δεν ήταν και τόσο. Αλλά όπως και στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, έτσι και στο τρίτο, η Βουλιαγμένη βρήκε και δεύτερο γκολ πρώτη. Και έδειξε… σφυγμό, με τους δύο Κροάτες της, Πάπαριτς και Λόζινα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίδραση, σε εκείνο το σημείο. Μέχρι και τα μισά του οκταλέπτου…

Ο Ζερδεβάς κράτησε στο 3:15 το προβάδισμα του Ολυμπιακού, σε σουτ του Σκουμπάκη! Δυνατός ο τερματοφύλακας του Θρύλου. Ο Φιλίποβιτς, στη συνέχεια, έπαιξε καλή άμυνα και στο 2:40 παρέμενε το 8-7 υπέρ του Ολυμπιακού. Στον παίκτη παραπάνω, ο Ολυμπιακός, προσπάθησε στη συνέχεια να σκοράρει. Και το έκανε, με το τρίτο του Μουρίκη, για το +2 ξανά και το 9-7. Αποτελεσματικός ο Θρύλος, στον παίκτη παραπάνω… Μουρίκης και Φιλίποβιτς πήγαν στον πάγκο. Πρώτοι σκόρερ και οι δύο. ΑΜΥΝΑΡΑ Θρύλο στο 1:40 με παίκτη λιγότερο και τον Μπούσλιε να είναι εκτός και το +2 έμεινε.

Η διπλή αποβολή στο 1:10 έφερε την έκρηξη του Θοδωρή Βλάχου, καθώς φάνηκε ως… Σολομώντεια λύση και όχι ως σωστή απόφαση. Τα μαρκαρίσματα ήταν αρκετά δυνατά, όπως είναι πάντα σε αυτό το επίπεδο. Το τρίτο οκτάλεπτο έληξε στο +2 και στο 9-7, με πολύ εντυπωσιακό πόλο και με πολύ ωραίο ρυθμό, από τις δύο ομάδες. Και κυρίαρχο τον γηπεδούχο Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης