Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Πόλο Γυναικών: Ολοταχώς για Κύπελλο και τρεμπλ! (photo)

Ολυμπιακός | Πόλο Γυναικών: Ολοταχώς για Κύπελλο και τρεμπλ! (photo)
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 10:50

Ημέρα ημιτελικού Κυπέλλου για την ομαδάρα του Τσίριτς! Στις 17:30 απέναντι στον Εθνικό η μεγάλη «μάχη» με φόντο τον τελικό του θεσμού και το τέταρτο τρόπαιο!

Ο πολυνίκης του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός, μπαίνει σήμερα στη διεκδίκηση ακόμη ενός τροπαίου! Μπροστά υπάρχει μόνο το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, στο πόλο Γυναικών, με τον Θρύλο να δίνει φυσικά το παρών και να προβάλλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί, για να κατακτήσει το τρόπαιο. Μετά την Ευρώπη, το βλέμμα των Πρωταθλητριών Ευρώπης είναι στραμμένο στην Ελλάδα. Και η θέληση για ακόμη μία κούπα, στο Final 4 της Λάρισας, είναι μεγάλη!

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν σήμερα Σάββατο (16/4) στις 17:30 (ΚΟΕ TV) τον Εθνικό στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας, για τον ημιτελικό του θεσμού, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (17/4, 17:00) κόντρα στο νικητή του άλλου ζευγαριού, ΑΕΚ-ΑΝΟ Γλυφάδας (16/4, 16:00).

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς είναι έτοιμη για τον κρίσιμο ημιτελικό στη Λάρισα, κόντρα στον κάτοχο του LEN Trophy, τον οποίο θέλει να κερδίσει, ώστε να προκριθεί στον τελικό, διεκδικώντας μετά το Super Cup και την Euroleague, τον τρίτο τίτλο της σεζόν, αυτόν του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι πολυνίκης του θεσμού, με τρία Κύπελλα και διεκδικεί το τέταρτο στην ιστορία του, θυμίζουμε.

Πάμε ΟΜΑΔΑΡΑ!

Διαβάστε επίσης