Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Πόλο Ανδρών: Θρύλος είσαι, για το Κύπελλο φουλάρεις! (photo)

Ολυμπιακός | Πόλο Ανδρών: Θρύλος είσαι, για το Κύπελλο φουλάρεις! (photo)
Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 11:00

Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολυαθλητικός, πρωταθληματικός οργανισμός και σε όλα τα αθλήματα παίζει για τίτλους! Έτσι και σήμερα! Όπως και στις Γυναίκες (νωρίτερα), έτσι και στους Άνδρες (αργότερα) κάνει το πρώτο βήμα, για να πάει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και να διεκδικήσει τον 23ο τίτλο της ΕΝΔΟΞΗΣ ιστορίας του… Μεγαλείο. Αφήνοντας στην άκρη την Ευρώπη και την προσπάθεια για διάκριση εκεί, ο Θρύλος στρέφεται αποκλειστικά στις εγχώριες υποχρεώσεις του και… βλέπει κούπα!

Στη «μάχη» του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα Σάββατο (16/4) η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στον ημιτελικό του θεσμού στη Λάρισα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στις 19:00 (ΚΟΕ TV), με μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση στον τελικό της Κυριακής (17/4, 19:00) κόντρα στο νικητή του άλλου ζευγαριού, Υδραϊκός-ΝΟ Βουλιαγμένης (16/4, 20:30).

Ο Θρύλος, που είναι ο πολυνίκης του θεσμού, είναι έτοιμος για την τελική φάση στη Λάρισα και αποφασισμένος να επιστρέψει στον Πειραιά με το 23ο Κύπελλο στην ιστορία του.

Πάμε ΟΜΑΔΑΡΑ! Παρ’ το και αυτό! Κάνε το δικό σου, το αξίζεις!

Διαβάστε επίσης