Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βλάχος: «Επιτυχία το μετάλλιο»

Βλάχος: «Επιτυχία το μετάλλιο»
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 09:16

Για τον αγώνα με την Ιταλία και την ήττα με 11-10 στον ημιτελικό μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος. «Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ να μείνουμε στο ματς γιατί αρχίσαμε με ένα εις βάρος μας 3-1. Αντιδράσαμε με καλές άμυνες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στον παραπάνω. Είχαμε δύο με τρία σουτ που δεν ήταν καλά και μία αδράνεια στην άμυνα, στο τελευταίο γκολ μας στοίχισε. Τα παιδιά προσπάθησαν ωστόσο πολύ. Δεν είναι εύκολος ένας ημιτελικός και απέναντι στην Ιταλία που κάνει μεγάλες εμφανίσεις. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από την εμφάνισή τους. Κυνηγήσαμε ως το τέλος την ισοπαλία και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να το πετύχουμε. Στις λεπτομέρειες ήταν καλύτεροι οι Ιταλοί».

Για τις πολλές αποβολές: «Το περιμέναμε αυτό. Αυτό όμως που μετρά είναι ότι δεχτήκαμε τέρματα από αδράνεια και στις λεπτομέρειες χάσαμε το ματς».

Για τον μικρό τελικό με την Κροατία: «Έτσι κι αλλιώς θα είναι τελικός. Θα παίξουμε σαν να είναι ο μεγάλος τελικός. Θα είναι επιτυχία για μας να πάρουμε το μετάλλιο με μια καλή εμφάνιση, για να ηρεμήσουμε και να πάμε παρακάτω».

Διαβάστε επίσης