Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Παπαστράτειο… τρελοκομείο!

Το Παπαστράτειο… τρελοκομείο!
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 10:55

Δεν είναι μια απλή πρεμιέρα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά, σε επίπεδο πόλο Ανδρών, μπορεί να είναι… μαθημένη από Ευρώπη και να ξέρει καλά τι σημαίνουν αυτά τα ματς, αλλά απόψε, στις 19:30, απέναντι στην back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ξανά στο κορυφαίο επίπεδο του αθλήματος. Εκεί όπου του αξίζει.

Και δεν θα είναι μόνος. Δεν μπορεί να είναι μόνος. Ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε στη «μάχη» του Champions League πόλο Ανδρών και το Παπαστράτειο πρέπει να είναι σε εγρήγορση… Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει δημιουργήσει πολλές φορές ατμόσφαιρα… Καραϊσκάκη ΚΑΙ στο Παπαστράτειο, έχοντας κάνει την ομάδα να… πετάει πάνω στο νερό!

Ο Θρύλος στις 19:30 κάνει πρεμιέρα στην κορυφαία διοργάνωση και μπαίνει στα… βαθιά. Ξέρει να κολυμπάει στα βαθιά και να κοιτάζει ψηλά. Και στην προσπάθεια την οποία θα κάνει και φέτος, να κυνηγήσει μέχρι τέλους την κορυφή, ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον κόσμο του. Χρειάζεται τη στήριξη του λαού του, όπως πάντα. Χρειάζεται το Παπαστράτειο… τρελοκομείο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

ΘΡΥΛΕ γερά, Ευρώπη ξανά! (photo)

ΘΡΥΛΕ γερά, Ευρώπη ξανά! (photo)

Ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε (19:30) στη «μάχη» του Champions League πόλο Ανδρών! Πρώτο σπριντ στη διοργάνωση, απέναντι στην Προ Ρέκο!