Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλάνοβιτς ενόψει Ντιναμό: «Πιστεύω στους παίκτες μου»

Μιλάνοβιτς ενόψει Ντιναμό: «Πιστεύω στους παίκτες μου»
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023 - 17:58

Στη «μάχη» της Ευρώπης επιστρέφει, το Σάββατο (13/5), η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Στις 19:30 (ΕΡΤ Sports), οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που έχουν «κλεισμένη» θέση στο Final-8, υποδέχονται την Ντιναμό Τιφλίδας στο Παπαστράτειο, για τη 13η και προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ενόψει του αγώνα, ο προπονητής του Θρύλου, Ιγκόρ Μιλάνοβιτς, τόνισε ότι πιστεύει στους παίκτες του και στη νίκη, ενώ σημείωσε πως το ματς θα είναι μία καλή προετοιμασία για τον αγώνα της επόμενης Τρίτης, τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, απέναντι στη Βουλιαγμένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων»: «Παίζουμε απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας, ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς. Για εμάς, είναι μια καλή προετοιμασία για τον αγώνα της επόμενης Τρίτης, τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στη Βουλιαγμένη. Σεβόμαστε την ομάδα της Τιφλίδας, αλλά νομίζω, ότι ο Ολυμπιακός είναι μια καλύτερη ομάδα. Και αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στην πισίνα. Πιστεύω στους παίκτες μου και νομίζω, ότι θα νικήσουμε αυτό τον αγώνα».

Διαβάστε επίσης