Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για ποιο... λόγο τόση προστασία

Για ποιο... λόγο τόση προστασία
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 20:36

Μία ακόμη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πέρασαν νικηφόρα από το Ιλίσιο κολυμβητήριο, αφού επικράτησαν με 15-7 των «πράσινων», για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάνοντας το «εννιά στα εννιά».

Πλέον, ο Θρύλος έφτασε τις 52 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού, σερί που «τρέχει» εδώ και περίπου 23 χρόνια από τον Φεβρουάριο του 2001! Ένας πραγματικά απίστευτος αριθμός που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος!

Πάντως, στη σημερινή αναμέτρηση προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι δόθηκαν 14 αποβολές εις βάρος του Ολυμπιακού, έναντι 5 του Παναθηναϊκού. Με αυτόν τον τρόπο ίσως προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλά το σκορ, όμως οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν και πανηγύρισαν ακόμα μία νίκη επί του πελάτη.

Φυσικά, το PAO TV επέλεξε να μη δείξει το ντέρμπι, αφού μάλλον ήξερε τι να περιμένει. Βέβαια, ακόμα και ο κόσμος τους, τους έχει πάρει χαμπάρι, με τα παράπονα να είναι άπειρα για την κακή ποιότητα των μεταδόσεων, όπως και στη χθεσινή (11/11) στο βόλεϊ Γυναικών...

Διαβάστε επίσης

Τον... βύθισε ξανά, 52-0 και συνεχίζουμε!

Τον... βύθισε ξανά, 52-0 και συνεχίζουμε!

Ακόμα ένα γλέντι του Θρύλου στον Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν εκτός έδρας με 15-7 και να μεγαλώνουν το τρομερό σερί επί του «αιώνιου» αντιπάλου.