Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γενηδουνιάς: «Πάντα είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια»

Γενηδουνιάς: «Πάντα είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια»
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 21:15

Μία ακόμη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό πανηγύρισε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας πέρασαν νικηφόρα από το Ιλίσιο κολυμβητήριο, αφού επικράτησαν με 15-7 των «πράσινων», για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κάνοντας το «εννιά στα εννιά».

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντίνος Γενηδουνιάς στάθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο του αγώνα, ενώ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κερδίζουν συνέχεια με όποιον αντίπαλο και να παίζουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γενηδουνιάς: «Μια σχετικά καλή εμφάνιση, εκτός από το δεύτερο οκτάλεπτο, που δεχτήκαμε ένα σερί 3-0. Δεν πρέπει να δεχόμαστε από καμία ομάδα τρία συνεχόμενα γκολ. Παρόλα αυτά, υπήρχε όρεξη και ενέργεια, με πολύ κολύμπι στην κόντρα, που μας έδωσε κάποια εύκολα γκολ και μια εύκολη νίκη. Πάντα είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια, αλλά εμείς δεν κοιτάμε τα σερί, θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Τον... βύθισε ξανά, 52-0 και συνεχίζουμε!

Τον... βύθισε ξανά, 52-0 και συνεχίζουμε!

Ακόμα ένα γλέντι του Θρύλου στον Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν εκτός έδρας με 15-7 και να μεγαλώνουν το τρομερό σερί επί του «αιώνιου» αντιπάλου.