Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον... βύθισε ξανά, 52-0 και συνεχίζουμε!

Τον... βύθισε ξανά, 52-0 και συνεχίζουμε!
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 19:30

Γλέντι ξανά! Ο Θρύλος έδειξε και πάλι ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας με 15-7 στην 9η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών! Ο Ολυμπιακός έκανε ξανά επίδειξη δύναμης απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, βυθίζοντας τον ξανά.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Πειραιώτες αύξησαν ακόμα περισσότερο το μυθικό σερί, φτάνοντας τις 52 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού, που έχει αφήσει στην τύχη του το τμήμα πόλο και συνεχίζει να διασύρεται από τον Θρύλο!

Ο αγώνας

Ο Θρύλος, παρά το γεγονός ότι οι αποβολές ήταν 5-14, δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση στην έδρα του Παναθηναϊκού και πανηγύρισε άλλη μία νίκη στην Α1, μετά από αυτή (16-12) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο (8η αγωνιστική). Οι «ερυθρόλευκοι», που προηγήθηκαν με 6-1 στο ματς, έφτασαν τις 52 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού στο πόλο Ανδρών, σερί που «τρέχουν» εδώ και περίπου 23 χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2001. Στην αναμέτρηση με τους «πράσινους», από τέσσερα γκολ σημείωσαν ο Φουντούλης και ο Νικολαΐδης και ακολούθησαν οι Γενηδουνιάς και Γκίλλας με δύο.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 3-2, 1-3, 2-4

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Χάρης, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης, Στίβενσον 2, Μπραϊμης, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 1, Αγκόρτσας 4, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Μαργαρίτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λιαντζίρης, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου 1, Νικολαΐδης 4, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Χαλυβόπουλος

Διαβάστε επίσης