Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΟΙ στο Παπαστράτειο για το σημαντικό ματς του Θρύλου στο Champions League!

ΟΛΟΙ στο Παπαστράτειο για το σημαντικό ματς του Θρύλου στο Champions League!
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2024 - 10:41

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του με 14-4 επί του Πανιωνίου, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο Παπαστράτειο για να δώσει τη δική της «μάχη» με την Μπαρτσελονέτα, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League (20/3, 19:30).

Μετά την ήττα από τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία, ο Θρύλος θέλει μόνο τη νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Με τον τρομερό κόσμο στο πλευρό τους, οι Πειραιώτες μπορούν να τα καταφέρουν και να δείξουν στους Ισπανούς τα... δόντια τους. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού πόλο, πραγματοποιώντας τεράστιες πορείες και πανηγυρίζοντας μεγάλες νίκες!

Πρόκειται, λοιπόν, για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν και φέτος ψηλά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Έτσι λοιπόν, γεμίζουμε και σήμερα το Παπαστράτειο για να στηρίξουμε με τη φωνή μας την ομάδα του Πειραιά που θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στο Final-4! Δημιουργούμε και πάλι «καυτή» ατμόσφαιρα και με τη φωνή μας ωθούμε τον Θρύλο σε μία μεγάλη νίκη! Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης