Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ερυθρόλευκα» κέφια

«Ερυθρόλευκα» κέφια
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011 - 23:14

Οι διεθνείς πολίστες του Ολυμπιακού διακρίθηκαν όσον αφορά στην αποτελεσματικότητά τους στην άνετη νίκη με 16-6 επί της Γεωργίας, για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 (16-29 Ιανουαρίου, Αϊντχόφεν). Εννιά γκολ επετεύχθησαν από τους «ερυθρόλευκους» Γιώργο Ντόσκα, που πέτυχε τρία, Μανώλη Μυλωνάκη και Γιάννη Φουντούλη, από δύο, αλλά και τους Αργύρη Θεοδωρόπουλο- στο πρώτο γκολ του με την εθνική ομάδα μετά το 2008- και Βαγγέλη Δελακά.


Την Πέμπτη το απόγευμα οι «ερυθρόλευκοι» μαζεύτηκαν για το φιλικό με τον ΝΟ Χίου, εν όψει του πρώτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή στις 16:30, για την Α1 πόλο Ανδρών. Ο Ολυμπιακός θα πάει την Τρίτη, 17 Μαΐου και ώρα 19:30, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ για να παίξει τον δεύτερο- και, όπως φαίνεται, τελευταίο- ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, που θα σφραγίσει τη συμμετοχή του στον τελικό.

Διαβάστε επίσης

Ξεκινούν οι... άχαστοι

Ξεκινούν οι... άχαστοι

Τα πλέι οφ της Α1 πόλο Ανδρών ξεκινούν την Κυριακή. Αν το... απρόβλεπτο δεν το παρακάνει, το νταμπλ θα βαφτεί κόκκινο.

«Να πάρουμε το Ευρωπαϊκό»

«Να πάρουμε το Ευρωπαϊκό»

Στη συνέντευξή τους στον ΓΑΥΡΟ της Παρασκευής, 13 Μαΐου, Αντωνάκου και Τσουρή εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους για τον Ολυμπιακό.

«Δεν βλέπω μέλλον»

«Δεν βλέπω μέλλον»

Η τερματοφύλακας του Θρύλου Μαρία Τσουρή μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 πόλο γυναικών, την κατάσταση στον Ερασιτέχνη και την Εθνική ομάδα.