Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη στον Γέρακα

Πρώτη στον Γέρακα
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011 - 20:53

Τη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν, στο ανοικτό κολυμβητήριο του Γέρακα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος εκκινούν για να είναι έτοιμοι μέχρι να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη και από εδώ και πέρα θα μπουν σε ρυθμούς προπονήσεων ώστε να βρεθούν σε ένα επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά και επικοινωνίας μεταξύ τους, καθώς η ομάδα έχει χάσει παίκτες και θα αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα.

Παρ’ όλα αυτά, σε αυτό το ραντεβού το «παρών» θα δώσουν πέντε παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Μάζη, κατά πάσα πιθανότητα, ο οποίος επέστρεψε από τις διακοπές του και μάλλον το πρωί της Δευτέρας θα πάει για να υπογράψει το συμφωνητικό του με τον Ολυμπιακό. Εκτός αυτού, οι Νικόλας Δεληγιάννης, Τάσος Σχίζας, Φώτης Μπλάνης και Χρήστος Φλώρος θα συμπληρώνουν την πεντάδα της μάζωξης.

Αυτή θα είναι και η πρώτη του Θοδωρή Βλάχου ως τεχνικού της ομάδας πόλο Ανδρών. Ο Βλάχος θα φορέσει την μπλούζα με τον «δαφνοστεφανωμένο» για πρώτη φορά μετά το 2004, όταν και τελείωσε η συνεργασία του με τον Βέσελιν Τζούχο, ήταν βοηθός προπονητής της ομάδας. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 και ο λόγος που δεν γίνεται στα ανοικτό κολυμβητήριο στα Βοτσαλάκια, είναι ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα. Οι διεθνείς (Φουντούλης, Δελακάς, Κολόμβος, Μουρίκης και ίσως Μιράλης, εφόσον τελειώσει η μεταγραφή του μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία στις 29 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

Διέσυρε τις Σουηδέζες

Διέσυρε τις Σουηδέζες

Με 35-1 (!) νίκησε η εθνική ομάδα πόλο Νεανίδων την αντίστοιχη της Σουηδίας, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μαδρίτης.

Πολίτικη κουζίνα

Πολίτικη κουζίνα

Δέκα χρόνια και μία μέρα από τον θρίαμβο της εθνικής Εφήβων στην Κωνσταντινούπολη.

Σήματα κινδύνου

Σήματα κινδύνου

Η καταβολή ενός ποσοστού από τα συμφωνημένα, μετά τον διακανονισμό των χρεών, στις πολίστριες του Ολυμπιακού, έχει ξαναβάλει το τμήμα στην αβεβαιότητα.