Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σήματα κινδύνου

Σήματα κινδύνου
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2011 - 04:46

Τα χρήματα που πήραν οι πολίστριες του Ολυμπιακού την Παρασκευή ήταν, στην πραγματικότητα, κερδισμένος χρόνος από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Διότι επρόκειτο, απλώς, για ένα ποσοστό από τη συμφωνία που είχαν κάνει με τις Σταυρούλα Αντωνάκου, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Ηλέκτρα Ψούνη, αλλά και την αρχηγό, Μαρία Μπαλωμενάκη και, κατόπιν, με τις Βάσω Μαυρέλου και Μαρία Τσουρή. Αυτό μπορεί να είναι καλό νέο, μπορεί και όχι.

Η συμφωνία έκανε λόγο για την καταβολή του ποσού που συμφωνήθηκε μετά τον διακανονισμό των χρεών με τις επτά πολίστριες, που είναι ο κορμός του Ολυμπιακού. Ωστόσο η καταβολή ενός ποσοστού, σύμφωνα με πληροφορίες κάτω του 50%, ήταν λογικό να μην αρέσει σε καμία από εκείνες, αν και όλες κατανόησαν την επιθυμία του Μιχάλη Κουντούρη να μείνει το τμήμα ως έχει. Οι πολίστριες του Ολυμπιακού που τα βρήκαν με τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη, έμειναν στην ομάδα μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Μετά την επιστροφή των τεσσάρων παγκόσμιων πρωταθλητριών, για να μην ξεχνιόμαστε, από τη Σανγκάη, έπρεπε να έχει διευθετηθεί το ζήτημά τους, να έχουν συμφωνήσει για τη νέα σεζόν και να ασχολείται ο Ολυμπιακός με τις παίκτριες που θα κλείσει. Από την άλλη μεριά, για να μπήκαν χρήματα έναντι στον λογαριασμό τους, σημαίνει ότι μόνο… έναντι υπήρχαν, αν αναλογιστεί κάποιος την επιθυμία του Μιχάλη Κουντούρη να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί το τμήμα πόλο Γυναικών.

Πλέον, ανήμερα 15 Αυγούστου, είναι λογικό ότι το χρονικό πλαίσιο σφίγγει τόσο για τον ίδιο τον Ολυμπιακό, όσο και για τις πολίστριες, που θέλουν να είναι μάχιμες στους συλλόγους τους αυτήν την ολυμπιακή χρονιά.

Διαβάστε επίσης

Πολίτικη κουζίνα

Πολίτικη κουζίνα

Δέκα χρόνια και μία μέρα από τον θρίαμβο της εθνικής Εφήβων στην Κωνσταντινούπολη.

Πρώτη στον Γέρακα

Πρώτη στον Γέρακα

Τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, θα γίνει η πρώτη προπόνηση της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στο ανοικτό κολυμβητήριο του Γέρακα.