Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανεύκολη νίκη

Πανεύκολη νίκη
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2012 - 20:39

Με ορμή μπήκε στην πρεμιέρα της για το 2012 η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, που συνέτριψε με 24-5 τον ΝΟ Ρεθύμνου στο κολυμβητήριο των Χανίων, για την 9η αγωνιστική της Α1 πόλο Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες»… ξεχαρμάνιασαν, μην εισακούοντας την έκκληση της πρώην φουνταριστού της ομάδας και νυν του ΝΟ Ρεθύμνου, Κλεάνθης Πενταράκη, για… λίγα γκολ.

Περισσότερη όρεξη είχε η Μπλάνκα Χιλ, η οποία, παρά την τροφική δηλητηρίαση που υπέστη και η οποία την είχε διαλύσει οργανικά το προηγούμενο τριήμερο, πέτυχε επτά γκολ. Η Σταυρούλα Αντωνάκου έβαλε 4, ενώ οι Μανωλιουδάκη και Αβραμίδου από 3. Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα πόλο Γυναικών του Χάρη Παυλίδη είναι την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, στο κολυμβητήριο του Λαιμού κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 1-8, 1-6, 2-6, 1-4.
Ρέθυμνο (Φιτσανάκης): Φαρμάκη 3, Παλληκαράκη 1, Πατσαχάκη 1.
Ολυμπιακός (Παυλίδης): Χιλ 7, Αντωνάκου 4, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 3, Μ. Πλευρίτου 2, Ελ. Πλευρίτου 1, Μαυρέλου 1, Μπαλωμενάκη 1, Κουγιουμτζή 1, Κώτσια 1.

Διαβάστε επίσης

Βούλιαξαν τον ΠΑΟΚ!

Βούλιαξαν τον ΠΑΟΚ!

Νίκησε με 15-7 τον ΠΑΟΚ, συνεχίζει να είναι πρώτος στη βαθμολογία και περιμένει με τα μαχαίρια ακονισμένα την Μπούντβα ο Ολυμπιακός.

Αποχή στον Πανιώνιο

Αποχή στον Πανιώνιο

Λαβωμένους θα ανταμώσει τους «κυανέρυθρους» την Πέμπτη η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού.